Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1691 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Maandfavorieten september

September 30, 2024

Elke maand lees jij hier de maandfavorieten. Er is veel keuze uit meubels en woonaccessoires. Soms is het lastig kiezen... er is zo veel leuks. Wat zijn nou dé hardlopers van dit moment? We nemen je elke maand mee in de favorieten om jou te inspireren!

LABEL51 Vitrinekast Level - Zwart - Metaal - 80x40x190 cm

Afgelopen maand viel de Hoge Vitrinekast Level 80x40x190 cm De Vitrinekast is een stijlvolle en moderne kast van 80x40x190 cm, gemaakt van zwart metaal. Met zijn strakke, industriële ontwerp is hij ideaal voor het tentoonstellen van decoratie, boeken of verzamelobjecten. De glazen deuren en open vakken zorgen voor een luchtige uitstraling, terwijl het stevige materiaal garant staat voor duurzaamheid. Perfect voor een eigentijdse woonkamer of kantoor!

 

Light&living Vaas deco 29,5x8x31,5 cm SKELD zwart

De Light&living Vaas deco 29,5x8x31,5 cm SKELD zwart is een eigentijdse en decoratieve vaas die zich onderscheidt door zijn unieke en sculpturale vorm. Met afmetingen van 29,5x8x31,5 cm en een elegante matzwarte afwerking, past deze vaas perfect in moderne of minimalistische interieurs. Het abstracte ontwerp geeft de vaas een artistieke uitstraling, waardoor het niet alleen een functioneel item is, maar ook een stijlvol kunstobject dat op zichzelf kan staan. Of je hem nu op een dressoir, bijzettafel of in een open kast plaatst, de SKELD vaas voegt direct een vleugje klasse en verfijning toe aan elke ruimte. Ideaal voor wie houdt van moderne, strakke lijnen met een creatief tintje. 

 

 

Light&living Vaas deco 29,5x8x31,5 cm SKELD antiek brons

De Light&Living Vaas Deco SKELD is ook verkrijgbaar in een prachtige antiek bronzen afwerking Light&living Vaas deco 29,5x8x31,5 cm SKELD antiek brons, die net als de matzwarte versie een elegante en artistieke uitstraling heeft. Deze variant van de vaas, met dezelfde afmetingen van 29,5x8x31,5 cm, voegt een warmere, meer klassieke sfeer toe aan je interieur. De antiek bronzen kleur zorgt voor een luxueuze en tijdloze uitstraling, waardoor het perfect past in zowel moderne als meer traditionele settings. Net als de zwarte variant kan deze sculpturale vaas op zichzelf schitteren als kunstobject of gecombineerd worden met andere decorstukken voor een verfijnd geheel. Het subtiele kleurverschil tussen de zwarte en antiek bronzen versie biedt een mooie keuze voor verschillende interieurstijlen.

 

Benoa Dickson Iron End Table & Side Rack 69 cm

De Benoa Dickson Iron End Table & Side Rack 69 cm is een stoer en functioneel meubelstuk met een hoogte van 69 cm. Het heeft een robuust metalen frame dat zorgt voor een industriële uitstraling, perfect voor moderne of loftachtige interieurs. Naast de stevige tafelbladen biedt dit bijzettafeltje ook handige opbergruimte dankzij de geïntegreerde zijrekken, ideaal voor het opbergen van tijdschriften, boeken of decoratieve items. Het compacte en multifunctionele ontwerp maakt deze tafel niet alleen een stijlvolle aanvulling, maar ook een praktische oplossing voor kleinere ruimtes of als aanvulling naast een bank of fauteuil.

AnLi Style Stoel plooi boucle

De AnLi Style Stoel plooi boucle is een stijlvolle en comfortabele stoel die perfect aansluit bij moderne en eigentijdse interieurs. De stoel is bekleed met bouclé stof, wat zorgt voor een zachte, textuurrijke uitstraling en een uitnodigend zitcomfort. Het ontwerp heeft strakke lijnen en een subtiele plooi in de rugleuning, wat een speels en elegant detail toevoegt. Deze stoel is ideaal voor in de eetkamer of als accentstoel in de woonkamer, en biedt een mooie balans tussen comfort en design. Perfect voor wie houdt van een trendy, maar toch tijdloos meubelstuk.

 

Tower living Rocca barstool - Bull cognac

De Tower living Rocca barstool - Bull cognac is een stijlvolle en comfortabele barkruk met een eigentijds design. De zitting is bekleed met hoogwaardige Bull-leer in een warme cognackleur, wat de stoel een luxe en vintage uitstraling geeft. De zitting en rugleuning zijn voorzien van zachte vulling voor extra comfort, terwijl het metalen frame zorgt voor een robuuste en industriële look. Met zijn ideale zithoogte is de Rocca barstool perfect voor aan een bar of keukeneiland, en biedt hij zowel een trendy als functionele zitoplossing in je interieur.

 

Fatboy Edison the Petit

De Fatboy Edison the Petit is een compacte, veelzijdige tafellamp die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze iconische lamp staat bekend om zijn minimalistische, witte design en draadloze functionaliteit, waardoor hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Met drie verschillende lichtstanden biedt de Edison the Petit sfeerverlichting die tot 24 uur meegaat op een volle batterij. Het stevige en waterbestendige materiaal maakt de lamp niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en geschikt voor diverse ruimtes, van de slaapkamer tot de tuin. Een perfecte mix van praktisch en decoratief!

 

Dit waren de maandfavorieten van september! Met deze maandfavorieten boost jij jou interieur.

Tot volgende maand